« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Garnituri Mamaliga - Balmus cu cas proaspat

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Mamaliga - Balmus cu cas proaspat
Mamaliga - Balmus cu cas proaspat

Autor: Ileana Cojanu

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(10Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Balmus cu cas proaspat - mamaliga Tara Barsei

Ingredientele retetei culinare:

=> 1l zer sau lapte acru

=> 250g malai

=> 250g cas proaspat

=> 200g unt

=> 150g smantana

=> sare


Prepararea retetei culinare:

†††††††† Puneti zerul sau laptele acru la fiert impreuna cu casul dat pe razatoare, untul si smantana si sarea. Cand incepe sa se formeze o spuma, puneti malaiul cate putin, amestecand mereu. Trebuie sa lucrati la foc mic din acest moment, pentru ca poate sa dea in foc. Dupa ce ati pus tot malaiul, acoperiti vasul si lasati sa fiarba 15-20 minute. Din cand in cand amestecati sa nu se prinda de vas.

Notite:

Se serveste cald.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1.6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:36:13 +0200
Vizualizata:
1777

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 318 vizitatori online