« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Garnituri Mamaliga - Balmus cu cas proaspat

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Mamaliga - Balmus cu cas proaspat
Mamaliga - Balmus cu cas proaspat

Autor: Ileana Cojanu

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(10Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Balmus cu cas proaspat - mamaliga Tara Barsei

Ingredientele retetei culinare:

=> 1l zer sau lapte acru

=> 250g malai

=> 250g cas proaspat

=> 200g unt

=> 150g smantana

=> sare


Prepararea retetei culinare:

         Puneti zerul sau laptele acru la fiert impreuna cu casul dat pe razatoare, untul si smantana si sarea. Cand incepe sa se formeze o spuma, puneti malaiul cate putin, amestecand mereu. Trebuie sa lucrati la foc mic din acest moment, pentru ca poate sa dea in foc. Dupa ce ati pus tot malaiul, acoperiti vasul si lasati sa fiarba 15-20 minute. Din cand in cand amestecati sa nu se prinda de vas.

Notite:

Se serveste cald.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1.6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:36:13 +0100
Vizualizata:
1855

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 143 vizitatori online