« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Garnituri Bulze cu branza si burduf

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
icon
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Bulze cu branza si burduf
Bulze cu branza si burduf

Autor: Margareta Riter

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Bulze cu branza si burduf - mamaliga Tara Barsei

Ingredientele retetei culinare:

=> 250g malai

=> 1l apa

=> 300g branza de burduf

=> sare


Prepararea retetei culinare:

         Faceti o mamaliga mai vartoasa si lasati-o la racit putin. Luati din mamaliga o bucata cu mainile umezite si formati o bila in mijlocul careia faceti o adancitura. Umpleti adancitura cu branza de burduf si deasupra ei trageti mamaliga, in asa fel incat sa nu se mai vada branza deloc. Cand toate bulzele sunt gata, puneti-le la prajit pe gratarul incins. Se pot praji si direct pe jar, dar trebuie intoarse din cand in cand, ca sa nu se arda prea tare.

Notite:

Se servesc fierbinti.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1.5kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:31:58 +0100
Vizualizata:
1584

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 145 vizitatori online