« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Fripturi Pulpe de pui cu linte

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
icon
Imprimare
Email
Pulpe de pui cu linte
Pulpe de pui cu linte

Autor: Ramona Petre, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Pulpe de pui cu linte - gratar

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 pulpe mari

=> 150g bacon

=> 200g linte fiarta

=> 1 ceapa potrivita

=> 200ml supa de pui (cub)

=> 1 foaie dafin

=> 1 lingurita rasa cimbru

=> 1 legatura patrunjel

=> sare si piper dupa gust

 


Prepararea retetei culinare:

        Se toaca marunt ceapa curatata si spalata. Se taie julienne costita si se prajeste 10 minute, apoi se adauga ceapa si se mai caleste 6-7 minute. Se adauga lintea, supa, cimbrul, foaia de dafin si se potriveste de sare si piper. Pulpele se presara cu sare si piper, se frig pe gratar, apoi se pun in tigaie. Se acopera cu un capac si se mai lasa 15 minute la foc mic.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:13:54 +0100
Vizualizata:
1935

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 161 vizitatori online