« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Fripturi Piept de pui in crusta de miere

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Piept de pui in crusta de miere
Piept de pui in crusta de miere

Autor: Patric Elena, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - piept de pui in crusta de miere

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 piepti de pui

=> 1 lingura miere

=> cate 1/2 lingurita cimbru

=> maghiran si rozmarin

=> 1lingura ulei

=> sare


Prepararea retetei culinare:

           Cureti pieptul de pui de pielita si il dezosezi. Il speli si il asezi intr-o tava unsa cu ulei, apoi ii ungi cu miere si ii presari cu condimente si sare dupa recomandarea medicului. Torni in tava 150ml apa. Introduci pieptul de pasare in cuptor, la foc mijlociu, pentru 40 de minute. Din 10 in 10 minute scoti tava si stropesti carnea cu sosul format, iar daca mai este nevoie, completezi cu apa.

Notite:

Portionezi friptura si o consumi calda, cu garnitura preferata, alaturi de muraturi sau salata.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:13:28 +0100
Vizualizata:
1821

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 146 vizitatori online