« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Fripturi Piept de pui cu garnitura de ciuperci umplute

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Piept de pui cu garnitura de ciuperci umplute
Piept de pui cu garnitura de ciuperci umplute

Autor: Giorgiana Cristescu, Orsova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Piept de pui cu garnitura de ciuperci - diabet

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 ciuperci mari

=> 400g piept de pui file

=> 2 rosii

=> 1 ceapa

=> 1 morcov

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 lamaie

=> 2 linguri de suc de rosii

=> 2 linguri ulei de masline

=> 1/4 lingurita nucsoara

=> sare

 


Prepararea retetei culinare:

          Cureti ciupercile si le speli bine. Asezi palariile intr-o tava unsa cu 1 lingura de ulei si le stropesti cu putina zeama de lamaie, ca sa ramana albe. Cureto ceapa si morcovul. Decojesti rosiile. Tai marunt ceapa, rosiile, coditele de ciuperci si verdeata. Dai morcovul pe razatoarea mica. Amesteci legumele cu verdeata si umpli palariile ciuperciilor cu acest amestec. Repartizezi uleiul ramas peste ciuperci.

         Asezi in tava si pieptul de pui taiat in felii groase de 1,5-2 cm, stropite cu zeama de lamaie ramasa si presarata cu nuscoara si sare dupa gust. Dai tava la cuptor, la foc moderat, pentru 30 de minute, timp in care ai grija sa mai stropesti din cand in cand ciupercile si carnea cu apa fierbinte. Scoti apoi tava, torni sucul de rosii si o mai lasi la cuptor inca 5 minute.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:12:35 +0100
Vizualizata:
2209

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 156 vizitatori online