« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Mixt gril
Mixt gril

Autor: Malcea Valentina

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta - Mixt gril

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g ceafa de porc

=> 200g ficat de vitel

=> 250g carnaciori oltenesti

=> 200g piept de pui

=> 200g muschi de vita

=> 1 lingura mustar

=> 1 lingurita cimbru uscat

=>  50ml vin rosu

=> 1 capatana usturoi

=> 150ml ulei

=> 250g smantana

=> 1 leg patrunjel

=> 1 lingurita boia dulce

=> 2 linguri otet

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

                Speli bine carnea, o scurgi de apa, o stergeti cu un servet de bucatarie, ungeti-o cu mustar si puneti-o intr-un castron. Turnati peste ea 50ml ulei si presarati cu boia, cimbru, sare si piper si amestecati bine. Puneti carnea pe gratarul bine incins si frigeti-o 20 de minute, stropind-o din cand in cand cu vin, pana cand se patrunde bine si se rumeneste pe toate partile. Intre timp, pisati usturoiul cu ceva sare grunjoasa si frecati-l cu uleiul ramas, turnandu-l putin cate putin si amestecand incontinu ca la maioneza. Adaugati apoi smantana si patrunjelul tocat marunt si omogenizati bine.

Notite:
Serviti carnea taiata in bucatele cu garnitura de cartofi copti in coaja si cu mujdei.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,7 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:12:24 +0100
Vizualizata:
1844

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 141 vizitatori online