« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Fripturi Friptura marinata de porc

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Friptura marinata de porc
Friptura marinata de porc

Autor: Isabela Ichim

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta - friptura marinata de porc

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg ceafa de porc

=> 2 capatani de usturoi

=> 2 linguri cimbru

=> 1/2l apa

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

            Cureti usturoiul, il pisezi si-l amesteci cu cimbrul, apa, piper si sare dupa gust. Obtii o marinata groasa ca o smantana pe care o lasi la rece pana pregatesti carnea. Tai carnea de porc felii, o bati ca pentru snitele, o presari cu sare, apoi asezi intr-un vas un strat de felii de carne, le ungi cu marinata pregatita, apoi alt strat de carne si continui pana termini carnea si marinata. Lasi carnea sa se marineze astfel 2-3 zile, apoi o frigi pe gratarul incins.

Notite:
Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
1,6kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:11:55 +0100
Vizualizata:
2281

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 152 vizitatori online