« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Fripturi Friptura de vitel cu masline si ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Friptura de vitel cu masline si ciuperci
Friptura de vitel cu masline si ciuperci

Autor: Iordache Daniela, Deva

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - friptura de vitel cu masline si ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg carne de vitel

=> 3 linguri ulei

=> 1 kg ciuperci

=> 250g masline dietetice

=> 1 capatana de usturoi

=> 250ml suc de rosii

=> busuioc

=> sare 


Prepararea retetei culinare:

            Speli carnea si o tai in felii. O inabusi in ulei si putina apa. Din cand in cand torni cate putina apa fierbinte, astfel incat carnea sa fie mereu acoperita de sos. Dupa aproximativ 50 de minute, pregatesti celelalte ingrediente. Cureti, speli si tai in felii ciupercile, apoi le oparesti si le scurgi. Cureti si tai in felioare usturoiul. Crestezi maslinele si le oparesti. Verifici daca a fiert carnea, apoi adaugi ciupercile, maslinele si sucul de rosii. Le fierbi impreuna timp de 10 minute. La sfarsit sarezi mancarea dupa indicatiile medicului si, daca afectiunile de care suferi iti permit, adaugi putin busuioc.

Notite:

Cantitate mica de glucide intr-o prtie.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
2,7 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:11:38 +0100
Vizualizata:
1780

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 188 vizitatori online