« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Fripturi Friptura de vitel cu legume

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Friptura de vitel cu legume
Friptura de vitel cu legume

Autor: Marian Busuioc, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - friptura de vitel cu legume, boli nutritie si metabolism

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g pulpa de vitel

=> 2 morcovi

=> 1 telina mica

=> 1 ardei gras

=> 2 cartofi mici

=> 50 ml ulei

=> 1/2 lingurita condiment din legume

=> 1 capatana de usturoi

=> 1/2 legatura verdeata

=> sare


Prepararea retetei culinare:

           Speli carnea si o tai in felii, pe care le bati cu ciocanul de snitele. Inabusi carnea in ulei si putina apa, adaugi condimentul si acoperi cratita cu un capac. Din cand in cand, ridici capacul si torni cate putina apa. Cand carnea este bine patrunsa, pui usturoiul curatat si taiat in felii.

           In timp ce fierbe carnea, cureti, speli si tai in cuburi legumele. Le pui la fiert in apa usor sarata, in urmatoarea ordine: morcovii, telina, cartofii si ardeiul.

Notite:

Servesti carnea impreuna cu legumele fierte, presarate cu verdeata, alaturi de salata de rosii sau alta salata de sezon.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
1,1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:11:23 +0100
Vizualizata:
1694

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 157 vizitatori online