« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Fripturi Friptura cu omleta si cartofi prajiti

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Friptura cu omleta si cartofi prajiti
Friptura cu omleta si cartofi prajiti

Autor: Mugur Kreiss

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - Friptura cu omleta si cartofi pai

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 oua

=> 2 cartofi potriviti

=> 1 copan de pui (sau sunca, sau friptura de porc)

=> sare

=> piper

=> patrunjel

=> putina branza telemea

 


Prepararea retetei culinare:

           Da cartofii prin razatoarea mare si prajeste-i in ulei incins pana capata o nuanta aurie. In acel moment adauga in tigaie carnea taiata in cubulete (chiar daca puiul este rece; daca folosesti carne cruda, evident o prajesti inainte, taiata cubulete). Sparge apoi ouale, direct in tigaie, si rade branza deasupra. Amesteca totul incontinuu, pana cand se incheaga ouale, adaugand si sarea. Aranjeaza omleta in farfurie, presara inca putina branza rasa, patrunjelul si piperul.

Notite:

Prepararea ei nu dureaza mai mult de 15-20 minute.

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
2 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:09:54 +0100
Vizualizata:
1780

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 155 vizitatori online