« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Fripturi Friptura condimentata

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Friptura condimentata
Friptura condimentata

Autor: Cristiana Gherlan, Brasov

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - friptura condimentata

Ingredientele retetei culinare:

=> carne de porc

=> boia dulce

=> piper macinat

=> cimbru

=> delikat

=> ulei

=> apa sau vin

=> 1-2 rosii

=> 2-3 cartori 

 


Prepararea retetei culinare:

           Pregatesti carnea de porc taind-o in bucati de marimi potrivite. Intr-o farfurie sau castron se pun condimentele: boia dulce, piper macinat, cimbru, delikat si se amesteca. Carnea se da usor prin acest preparat si se pune intr-o tava cu ulei incins. Se introduce la cuptor. In ulei se poate pune putina apa sau vin pentru a da carnii si sosului un gust placut. Alaturi de carne se poate pune o rosie sau doua taiate si cartofii taiati rondele. Condimentele impreuna cu uleiul si cu rosiile formeaza un sos delicios care se foloseste alaturi de friptura.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:10:38 +0100
Vizualizata:
1682

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 189 vizitatori online