« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Fripturi Frigarui picante

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Frigarui picante
Frigarui picante

Autor: Mariana Chirila, Brad

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(14Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Frigarui picante la gratar

Ingredientele retetei culinare:

=> 800g carne de vitel

=> 2 ardei grasi

=> 2 cepe

=> 1 ardei iute

=> 16 rosii mici

=> 16 foi de dafin

=> 500ml vin alb

=> 1 lingurita seminte de anason

 => 1 lingurita seminte pisate de chimen

=> 1 lingurita boia dulce

=> 1/2 lingurita boia iute

=> 1/2 lingurita nucsoara pisata

=> 2 cuisoare pisate

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:

          Incalziti vinul si cand incepe sa fiarba adaugati mirodeniile. Luati vasul de pe foc si lasati vinul la racit. Taiati carnea in cubulete cu marginea de 3 cm si puneti-le in vinul racit, pentru marinare. Acoperiti vasul cu folie si tineti-l la frigider. Curatati ceapa si taiati-o in sferturi. Curatati ardeii si taiati-i in bucati mari, de dimensiunea cubuletelor de carne. Ungeti cu ulei 8 betisoare de frigarui si puneti pe fiecare cate 1 frunza de dafin. Insirati apoi, alternativ, cubulete de carne, ceapa, ardei, rosii. Incheiati frigaruile cu alta foaie de dafin. Prajiti frigaruile pe gratarul incins.

Notite:

3 ore la marinat. 

Se servesc cate 2 frigarui la portie.

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Dificil
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:10:19 +0100
Vizualizata:
1624

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 157 vizitatori online