« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Fripturi Costita de porc la gratar

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
icon
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Costita de porc la gratar
Costita de porc la gratar

Autor: Paula Mois

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Costita de porc la gratar

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg costita cruda de porc;

=> 50 ml ulei;

=> 1 ceapa;

=> 6 rosii coapte;

=> 1 lingurita boia de ardei dulce;

=> 1 lingura de sos de soia;

=> 2 catei de usturoi;

=> 2 linguri de mustar;

=> 1 lingura zahar brun;

=> 1 lingurita miere;

=> 1 lingurita rasa scrotisoara;

 => sare si piper dupa gust.


Prepararea retetei culinare:

          Sosul: Se oparesc rosiile, se curata de coaja si apoi se toaca marunt. Se spala ceapa, se curata si apoi se toaca si aceasta marunt. Caliti ceapa intr-o tigaie cu ulei, iar dupa 3-4 minute se pun rosiile tocate. Adaugati boiaua, zaharul si mierea, mustarul, sosul de soia, usturoiul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic circa 20 de minute.

          Gratarul: Se curata slanina de grasimea in exces astfel incat stratul sa nu fie mai gros de 6 cm. Se presara cu sare, piper si scortisoara apoi se pune la fript pe un gratar incins. In timpul in care se frige se va unge cu sosul pregatit. Cand costita este bine patrunsa si rumenita se va portiona iar apoi se pune pe un platou cu salata verde.

Notite:

Se serveste costita calda cu sosul ramas si o garnitura la alegere

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:10:07 +0100
Vizualizata:
2013

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 150 vizitatori online