« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de varza

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de varza
Ciorba de varza

Autor: Badea Elena Maria, Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de varza, dietetica

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 varza mica

=> 2 morcovi

=> 1 radacina de patrunjel

=> 1 ceapa mica sau 1 legatura ceapa verde

=> 5 rosii

=> 1 telina mica

=> 1 ardei gras 

=> 2l apa

=> 500ml bors

=> 1 legatura marar

=> 2 linguri ulei

=> sare


Prepararea retetei culinare:
           Pui apa la fiert. Cureti si speli radacinoasele, ceapa si ardeiul si le dai pe razatoarea mare sau le tai marunt. Cureti varza de frunzele vestede si cotoare si o tai fideluta. Inabusi legumele in oala de ciorba, cu uleiul si 100ml apa calda. Amesteci cu o lingura de lemn, iar dupa 4-5 minute torni restul de apa fierbinte si lasi sa fiarba timp de 10 minute. Oparasti rosiile, le decojesti, le pasezi si le adaugi in ciorba. Separat fierbi borsul, ii indepartezi spuma si il torni in ciorba. Dupa cateva clocote, stingi focul, sarezi dupa gust si presari mararul tocat marunt.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
1,9 kg + apa
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:53:54 +0100
Vizualizata:
1820

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 64 vizitatori online