« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de sfecla si castraveti

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de sfecla si castraveti
Ciorba de sfecla si castraveti

Autor: Pavel Antonia, Baia Mare

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de sfecla si castraveti

Ingredientele retetei culinare:

=> 750g sfecla rosie

=> 600g castraveti proaspeti

=> 250g ceapa verde

=> 250g salata verde

=> 2l lapte batut

=> 100g smantana

=> 50g zahar

=> 3 oua

=> 2 legaturi marar 

 


Prepararea retetei culinare:
           Se curata sfecla si se da pe razatoarea mare. Speli ceapa si castravetii, apoi salata, frunza cu frunza. Tai marunt castravetii si ceapa, iar salata, in fasii. Intr-o oala cu 1,5 litri apa fierbinte, pui la fiert legumele, incepand cu sfecla si continuand cu ceapa, castravetii si salata. Separat fierbi ouale tari, apoi le cureti si le tai marunt. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugi laptele batut, zaharul si ouale. Lasi sa mai dea in cateva clocote, apoi stingi focul. Repartizezi ciorba in farfurii si presari mararul fin tocat.
Notite:

Aduci la masa portiile alaturi de smantana degresata, pentru ca fiecare sa dreaga ciorba dupa gust.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
4,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:52:48 +0100
Vizualizata:
1482

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 57 vizitatori online