« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de sarmale cu varza noua

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de sarmale cu varza noua
Ciorba de sarmale cu varza noua

Autor: Muntean Crinela, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de sarmale cu varza noua

Ingredientele retetei culinare:

=>†1 lingura otet

=>†smantana†

SARMALELE:†

=> carne tocata

=> orez

=> ceapa cruda si calita

=> biovegetal

 

CIORBA:

=> varza

=> marar proaspat

=> cimbru

=> apa + ulei

SOSUL:

=> 2 linguri de faina

=> lapte†


Prepararea retetei culinare:

†††††††††† Faci sarmalele din carne tocata, orez, ceapa cruda si calita si biovegetal. Impaturesti sarmalele si le asezi in oala peste un strat format din varza cruda tocata cu marar proaspat si cimbru. Se pun 2-3 randuri de sarmale si deasupra pui iar varza tocata marunt, marar si cimbru.

†††††††††† Se toarna apa combinata cu ulei pana se acopera sarmalele si le dai la foc iute pana in momentul in care incep sa fiarba, cand faci focul mic. Intr-o ora sunt fierte. Pe parcursul fierberii nu se baga lingura ci doar se scutura oala. Cand sunt fierte sarmalele faci un sos din 2 linguri de faina diluate in lapte. Se toarna sosul peste sarmale, dai in clocot, lasi cateva minute sa fiarba, tragi oala de pe foc si adaugi o lingura cu otet.

Notite:

Sarmalele se servesc cu multa zeama si cu smantana.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:52:42 +0200
Vizualizata:
2015

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 239 vizitatori online