« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de salata verde cu costita

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de salata verde cu costita
Ciorba de salata verde cu costita

Autor: Blandar Emilia, Oradea

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de salata verde cu costita

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 salate

=> 200g costita afumata

=> 1 ceapa

=> 1 morcov

=> 1 telina mica

=>  1 pastarnac

=> 1 radacina de patrunjel

=> 2 linguri de ulei

=> 3 oua 

=> 6 linguri de smantana

=> 2 linguri de otet

=> 1 legatura de marar

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:
          Fierbi zarzavatul si ceapa tocate marunt intr-o oala cu apa si sare. Dupa 15 minute adaugi salata curatata, spalata, oparita si taiata fideluta. Tot atunci, adaugi costita taiata felii si inabusita in ulei cu apa. In uleiul in care ai inabusit costita, prajesti albusurile ca pentru omleta, iar galbenusurile le freci bine cu un praf de sare, cu smantana si cu putina zeama racita. Torni omleta de albus si galbenusurile in ciorba, acresti cu otetul, mai adaugi apa fiarta daca ciorba e prea deasa si sare si piper daca e cazul. Lasi sa fiarba 5 minute, iei ciorba de pe foc si presari marar tocat.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:52:36 +0100
Vizualizata:
1635

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 235 vizitatori online