« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de salata

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de salata
Ciorba de salata

Autor: Daniela Iasmin, Braila

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de salata

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 salate

=> 100g morcovi

=> 100g telina

=> 200g ceapa

=> 200g sunca de pui

=> 4-5 catei de usturoi

=> 2 linguri ulei

=> 1 legatura patrunjel

=> 2-3 fire leustean

=> 1 lamaie

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:
           Se spala salata frunza cu frunza. Cureti si speli morcovii, telina si ceapa. Tai salata in fasii. Dai pe razatoare morcovul si telina, iar ceapa o tai marunt. Pui legumele la fiert intr-o oala cu 2 litri apa si putina sare. Dupa 10 minute adaugi salata, sunca taiata fasii si usturoiul taiat feliute si lasi sa mai fiarba 10 minute. Sarezi ciorba dupa indicatia medicului, torni uleiul si zeama de lamaie dupa gust, apoi stingi focul. Presari leusteanul si patrunjelul fin tocate si acoperi vasul pentru ca verdeata sa-si raspandeasca aroma.
Notite:

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:52:30 +0100
Vizualizata:
1220

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 73 vizitatori online