« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de pui acrita cu zer

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de pui acrita cu zer
Ciorba de pui acrita cu zer

Autor: Elena Constantinescu, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Ciorba de pui acrita cu zer - dietetica

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g carne de pui

=> 1 morcov

=> 2 gogosari

=> 2 cartofi

=> 1 telina mica

=> 2 cepe

=> 500ml zer proaspat

=> 1 legatura leustean

=>  1 legatura patrunjel

=> sare dupa indicatia medicului


Prepararea retetei culinare:
            Speli carnea, o cureti de pielite si o pui la fiert pentru 20 de minute, intr-un litru de apa. Intre timp, cureti, speli si tai legumele dupa preferinta. Scoti carnea pe o farfurie. Separat pui legumele la fiert, in urmatoarea ordine: morcovul, telina, gogosarii si ceapa. Le fierbi timp de 15 minute, apoi adaugi carnea curatata de oase si taiata in bucati. Sarezi ciorba numai daca dieta iti permite, torni zerul, lasi sa dea in 2-3 clocote, apoi stingi focul. Presari verdeata tocata marunt.
Notite:

Proteinele contribuie la reducerea colesterlului.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
2 h
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:52:12 +0100
Vizualizata:
2748

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 73 vizitatori online