« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de pui acrita cu zer

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de pui acrita cu zer
Ciorba de pui acrita cu zer

Autor: Elena Constantinescu, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Ciorba de pui acrita cu zer - dietetica

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g carne de pui

=> 1 morcov

=> 2 gogosari

=> 2 cartofi

=> 1 telina mica

=> 2 cepe

=> 500ml zer proaspat

=> 1 legatura leustean

=>† 1 legatura patrunjel

=> sare dupa indicatia medicului


Prepararea retetei culinare:
††††††††††† Speli carnea, o cureti de pielite si o pui la fiert pentru 20 de minute, intr-un litru de apa. Intre timp, cureti, speli si tai legumele dupa preferinta. Scoti carnea pe o farfurie. Separat pui legumele la fiert, in urmatoarea ordine: morcovul, telina, gogosarii si ceapa. Le fierbi timp de 15 minute, apoi adaugi carnea curatata de oase si taiata in bucati. Sarezi ciorba numai daca dieta iti permite, torni zerul, lasi sa dea in 2-3 clocote, apoi stingi focul. Presari verdeata tocata marunt.
Notite:

Proteinele contribuie la reducerea colesterlului.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
2 h
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:52:12 +0200
Vizualizata:
2521

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 345 vizitatori online