« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de praz

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de praz
Ciorba de praz

Autor: Ileana Luncan

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Ciorba de praz - Post

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 fire praz

=> 100ml ulei

=> 1 ceapa

=> 2 morcovi

=> 1 radacina patrunjel

=> 1 radacina pastarnac

=> 1 ardei gras

=> 1 l bors

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 legatura leustean

=> sare

 


Prepararea retetei culinare:

           Curata prazul, ceapa, morcovii, patrunjelul si pastarnacul, apoi ceapa toac-o marunt, prazul taie-l in rondele, iar radacinoasele da-le pe razatoare mare. Pune totul la fiert in 3l apa, mai putin ceapa. Pe aceasta caleste-o 3-4 minute in ulei, apoi pune-o in oala cu ciorba. Adauga ardeiul gras taiat in cubulete, potriveste de sare si lasa sa fiarba la foc potrivit 45-50 de minute. La final, pune borsul fiert separat si verdeata tocata marunt. Mai lasa sa dea in 2-3 clocote.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:52:07 +0100
Vizualizata:
1900

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 62 vizitatori online