« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de pipota

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de pipota
Ciorba de pipota

Autor: Mirela Sandar, Craiova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de pipota

Ingredientele retetei culinare:

=> 600g pipote de pui

=> 2 cepe mari

=> 3 morcovi

=> 1 telina mica

=> 1 radacina de patrunjel

=> 1 radacina de pastarnac

=> 200g paste scurte

=> 1 l bors

=> 100ml ulei

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 legatura leustean

=> sare si piper dupa gust


Prepararea retetei culinare:
            Curata pipotele, spala-le si pune-le lafiert intr-o oala, in 3 l apa, impreuna cu morcovii, radacina de patrunjel si pastarnacul, taiate in cubulete. Caleste in ulei ceapa tocata marunt, apoi pune-o in oala cu ciorba. Cand pipotele si legumele sunt bine fierte, se adauga pastele, se potriveste de sare si piper si se mai lasa la fiert 10 minute. La final, se pune borsul fiert separat si verdeata tocata marunt. Se mai lasa sa fiarba 1-2 minute.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:50:11 +0100
Vizualizata:
1694

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 70 vizitatori online