« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de oaie cu tarhon

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de oaie cu tarhon
Ciorba de oaie cu tarhon

Autor: Claudiu Biron, Cluj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Ciorba de oaie cu tarhon - medicinala AB4

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5kg carne de oaie cu oase - picioare, gat, coada, cap

=> 50ml ulei

=> 50ml otet de mere

=> 2 morcovi

=> 2 cepe

=> 1 radacina pastarnac

=> 1/2 telina

=> 1 ardei iute

=> 1 legatura tarhon verde

=> 2 linguri orez

=> 500ml bors

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:
            Reteta culinara - Se taie carnea in bucati potrivite, se spala si se lasa la scurs. Se pune intr-o tigaie cu ulei, se sareaza, se pipereaza sis e rumeneste putin. Se stropeste in timpul rumenirii cu otet de mere. Se toarna peste carne 2l apa si se lasa la fiert, la foc potrivit. Dupa 10 minute se adauga orezul si zarzavatul taiat in cubulete si se continua fierberea, pana cand atat legumele, cat si carnea sunt bine patrunse. Se fierbe borsul separat, se ia spuma si se toarna apoi in oala cu ciorba. Tarhonul se adauga numai in momentul servirii.
Notite:

Pofta Buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
2,6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:50:06 +0100
Vizualizata:
2234

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 50 vizitatori online