« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de gogosar murat

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de gogosar murat
Ciorba de gogosar murat

Autor: Svetlana Lupu, Timisoara, jud. Timis

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba cu gogosar murat

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 cepe

=> 3 catei de usturoi

=> 3 morcovi

=> 2 radacini patrunjel cu toto cu frunze

=> 2 linguri suc de rosii

=> 2-3 foi de dafin

=> 5-6 cartofi

=> 1 gogosar murat

=> 1 cana bors sau 3 linguri zeama de lamaie

=> sare

=> ulei

 


Prepararea retetei culinare:
††††††††††† Cureti toate legumele, tai marunt ceapa si usturoiul, morcovii si radacinile de patrunjel rondele si cartofii cubulete. Calesti ceapa in 4-5 linguri de ulei, apoi adaugi morcovii, patrunjelul, usturoiul si le calesti impreuna. Torni apoi 2l de apa, adaugi cartofii si gogosarul taiat bucatele si lasi la fiert. Dupa ce au fiert toate, pui sucul de rosii, potrivesti de sare si lasi sa mai fiarba. Acresti cu borsul fiert separat sau cu zeama de lamaie, mai dai intr-un clocot, presari frunzele de patrunjel si†mancarea e gata.
Notite:

Este o mancare delicioasa!†

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
5 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:50:01 +0200
Vizualizata:
1490

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 234 vizitatori online