« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de gogosar murat

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de gogosar murat
Ciorba de gogosar murat

Autor: Svetlana Lupu, Timisoara, jud. Timis

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba cu gogosar murat

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 cepe

=> 3 catei de usturoi

=> 3 morcovi

=> 2 radacini patrunjel cu toto cu frunze

=> 2 linguri suc de rosii

=> 2-3 foi de dafin

=> 5-6 cartofi

=> 1 gogosar murat

=> 1 cana bors sau 3 linguri zeama de lamaie

=> sare

=> ulei

 


Prepararea retetei culinare:
            Cureti toate legumele, tai marunt ceapa si usturoiul, morcovii si radacinile de patrunjel rondele si cartofii cubulete. Calesti ceapa in 4-5 linguri de ulei, apoi adaugi morcovii, patrunjelul, usturoiul si le calesti impreuna. Torni apoi 2l de apa, adaugi cartofii si gogosarul taiat bucatele si lasi la fiert. Dupa ce au fiert toate, pui sucul de rosii, potrivesti de sare si lasi sa mai fiarba. Acresti cu borsul fiert separat sau cu zeama de lamaie, mai dai intr-un clocot, presari frunzele de patrunjel si mancarea e gata.
Notite:

Este o mancare delicioasa! 

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
5 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:50:01 +0100
Vizualizata:
1513

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 75 vizitatori online