« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de fasole verde si piept de porc

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de fasole verde si piept de porc
Ciorba de fasole verde si piept de porc

Autor: Irina Boerescu

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de fasole verde si piept de porc

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg fasole verde

=> 600g piept de porc

=> 2 cepe

=> 1 morcov

=> 1 radacina de patrunjel

 => 1 radacina pastarnac

=> 1 legatura marar

=> 1 legatura leustean

=> 1 lamaie

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

           Taiati pieptul de porc in bucatele potrivite si prajiti-l intr-o oala impreuna cu ceapa tocata marunt. Adaugati 4 l apa fierbinte, apoi cand incepe sa fiarba in clocot, puneti legumele ramase taiate in cubulete. Dupa 30 de minute puneti fasolea verde taiata si potriviti de sare si piper. Lasati ciorba sa fiarba la foc mic inca 30-40 de minute, apoi la final puneti verdeata tocata marunt si acriti cu zeama de lamaie.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
4-5 Kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:49:54 +0100
Vizualizata:
1516

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 55 vizitatori online