« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba de ardei umpluti

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de ardei umpluti
Ciorba de ardei umpluti

Autor: Cristina Oprea, Deva

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(14Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de ardei umpluti

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 ardei grasi

=> 1/2 kg carne tocata

=> 250g orez

=> 4 morcovi

=> 4 cepe mijlocii

=> sare si piper

=> boia

 


Prepararea retetei culinare:

           Se curata si se spala foarte bine 10 ardei grasi, nu prea mari. Ii lasi sa se scurga. Intre timp faci umplutura din: 1/2 kg carne tocata, 250 g orez, 4 morcovi, 4 cepe mijlocii, sare, piper si boia. Razi morcovul si-l calesti cu ceapa taiata marunt. Fierbi orezul separat si-l amesteci cu legumele si carnea. Umpli ardeii, ii asezi in oala cu gura in sus si ii acoperi cu 2l de apa, ca sa aiba in ce fierbe. Mai adaugi un morcov, o ceapa, un ardei gras, toate tocate marunt, potrivesti de sare, piper, boia si la sfarsit presari patrunjelul fin tocat. Torni si o cutie de smantana.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
2,5 kg + 2l apa
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:49:31 +0100
Vizualizata:
1798

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 53 vizitatori online