« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Ciorbe Ciorba cu varza acra

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba cu varza acra
Ciorba cu varza acra

Autor: Emilia Galca - Mioveni, Arges

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de varza acra

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g varza murata

=> 500g carne de vita

=> 2 pulpe de gaina

=> 2-3 oase pentru supa

=> 2 cartofi

=> 1 ceapa

=> 50g unt

=> 150g smantana

=> 1 legatura patrunjel

=> sare


Prepararea retetei culinare:
          Reteta culinara - Se pun intr-o oala mare, in 3-4l apa, carnea de vaca, pulpele si oasele de ciorba, se adauga ceva sare si se fierb 45 de minute, apoi se scot pulpele. Ceapa tocata marunt se caleste in unt impreuna cu varza si cartofii dati pe razatoare mare si se pun in ciorba. Se curata carnea de pe oase si de pe pulpe si se taie in cubulete, care se pun in oala cu ciorba. Se potriveste de sare si piper si se adauga verdeata tocata marunt.
Notite:

Se serveste cu smantana.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
1,9 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:49:25 +0100
Vizualizata:
1862

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 74 vizitatori online