« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Vin cu leurda
Vin cu leurda

Autor: Alina Mitroc, Cluj Napoca, jud Cluj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Vin cu leurda

Ingredientele retetei culinare:

=> un pumn de frunze de leurda cat mai fragede;

=> 250ml vin alb

=> miere


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - Leurda se taie fideluta si se pune la fiert in vin, la bain-marie, timp de 2 minute. Se lasa sa se raceasca putin, se strecoara sis e adauga miere, dupa gust, si se bea pe parcursul unei zile.

Notite:

Este indicat persoanelor de varsta a III-a, care sufera de respiratie deficitara, secretii pulmonare abundente, tuse indelungata.

De asemenea, este folosit in tratarea tuberculozei pulmonare, hidropiziei.

Frunzele de leurda proaspete, consumate in stare cruda, curata rinichii si vezica, usurand urinarea.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
very simple
Portii:
1 portie
Cantitate:
250g
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:46:31 +0100
Vizualizata:
1774

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 92 vizitatori online