« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Bauturi Sirop de fructe cu miere

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Sirop de fructe cu miere
Sirop de fructe cu miere

Autor: Iftim Emilia, Craiova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - sirop de fructe cu mere

Ingredientele retetei culinare:

=> 1l suc de fructe

=> 600g miere


Prepararea retetei culinare:
         Se zdrobesc fructele si se pun in sticle cu gura larga, pe care le umplem pana la 2/3. Se leaga cu hartie, pe care o perforam de cateva ori ca sa circule aerul in sticla. Le lasam la loc uscat, ferit de lumina, timp de 6 zile. Dupa aceea strecuram si presam fructele printr-un saculet de panza; sucul obtinut il lasam sa stea 10-12 ore, apoi fierbem sucul singur 2-3 minute si adaugam mierea (cam 600g la 1l suc). Se amesteca, se ia spuma, se toarna siropul fierbinte in sticle incalzite si se astupa bine.
Notite:

Merita incercat!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
1,6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:43:22 +0100
Vizualizata:
1926

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 107 vizitatori online