Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.
Nectar de caise cu miere
Autor: Anca Rutmailer, Brasov
Voturi:
(2Voturi)
Descriere:
Reteta culinara - nectar de caise cu miere
Ingredientele retetei culinare:
=> fructele proaspete si coapte
=> 250g miere de salcam la 1 l piure de caise
Prepararea retetei culinare:
Speli fructele, le cureti de samburi si le pui la fiert cu o cantitate minima de apa pentr 15-20 minute. Se dau fierbinti prin sita. Amesteci bine, torni in sticle de jumatate de litru care le capsezi ulterior si le pui la bain-marie timp de 15-20 minute. Dupa sterilizare racesti sticlele cat se poate de repede pentru a-si pastra componentele aromatice si vitaminele. Racirea se face scotand treptat apa fierbinte din vasul in care au fiert sticlele si turnand cu mare atentie cate putina apa rece. Dupa ce sticlele s-au racit complet le stergi si le pui in camara.