« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Bauturi Lichior de oua 2

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Lichior de oua 2
Lichior de oua 2

Autor: Elena Tudor - Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - lichior de oua

Ingredientele retetei culinare:

=> 8 galbenusuri proaspete

=> 1 l lapte

=> 10 linguri cu varf zahar

=> 1/2 baton de vanilie

=> 1, 1/2 pahar alcool (ex:rom)


Prepararea retetei culinare:
         Se pune la fiert laptele cu vanilie. Se freaca galbenusurile spuma cu zaharul si se toarna putin cate putin lapte fierbinte, amestecand mereu cu lingura in acelasi sens, pana cand se termina tot laptele. Se pune la foc moale, amestecand neincetat, pana ce se ingroasa (fara sa fiarba). Apoi se ia de pe foc. Dupa ce s-a racit, se strecoara, se adauga alcoolul, se amesteca bine si se pune in sticla impreuna cu vanilia care a fiert in lapte.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
1,1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
nespecificat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:42:54 +0100
Vizualizata:
1793

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 99 vizitatori online