« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Bauturi calde Reteta ciocolata cu cafea

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Reteta ciocolata cu cafea Imprimare Email
Scris de Ivan Bogdan   

Reteta ciocolata cu cafea

Ingrediente pentru 4 persoane:

=> 125g ciocolata topita (la bain-Marie)

=> 1/2 ceasca cafea foarte tare

=> 3 cesti de lapte

=> 4 linguri de frisca

Se toarna ciocolata in cafeaua fierbinte si se amesteca. Laptele fiert separat se varsa repede in amestecul de mai sus. Se indulceste, se toarna in cesti si se garniseste deasupra cu frisca.

Ultima actualizare în Vineri, 27 Noiembrie 2009 12:58
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi