« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Bauturi calde Reteta ciocolata cu cafea

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Reteta ciocolata cu cafea Imprimare Email
Scris de Ivan Bogdan   

  

Reteta ciocolata cu cafea 

Ingrediente pentru 4 persoane:

=> 125g ciocolata topita ( la bain-Marie )

=> 1/2 ceasca cafea foarte tare

=> 3 cesti de lapte

=> 4 linguri de frisca

       Se toarna ciocolata in cafeaua fierbinte si se amesteca. Laptele fiert separat se varsa repede in amestecul de mai sus. Se indulceste, se toarna in cesti si se garniseste deasupra cu frisca.

Ultima actualizare în Vineri, 27 Noiembrie 2009 12:58
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi