« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Bauturi calde Reteta cafea cu rom

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Reteta cafea cu rom Imprimare Email
Scris de Ivan Bogdan   

Cafea cu rom

Ingrediente pentru 6 persoane:

  1. In 3 cesti de cafea foarte tare si fierbinte se toarna 2 cesti de ROM si 4 linguri cu zahar.

  2. Se bate energic cateva minute, apoi se repartizeaza in 6 pahare.

Ultima actualizare în Vineri, 27 Noiembrie 2009 12:58
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi