« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Bauturi calde Reteta cafea coniac

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Reteta cafea coniac Imprimare Email
Scris de Ivan Bogdan   

Cafe coniac

Ingrediente pentru cafea:

=> 1 ceasca cu cafea tare si fierbinte;

=> 1 bucata de zahar;

=> 1 lingura de coniac.

Se toarna cafeaua in cesti, iar coniacul se varsa foarte lent deasupra, pentru a se mentine la suprafata. Se flambeaza si se serveste astfel oaspetilor.

Ultima actualizare în Vineri, 27 Noiembrie 2009 12:56
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi