« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Bauturi calde Reteta cafea caramel

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Reteta cafea caramel Imprimare Email
Scris de Ivan Bogdan   

  

Cafea caramel

          Ingrediente pentru 1 persoana:

=> 1 ceasca de cafea indulcita

=> 1 bucata zahar

=> 1 lingurita rom

          Deasupra cescutei cu cafea se tine o lingurita in care este bucata de zahar, apoi se toarna rom pana se umple lingurita si romul curge peste cafea. Se aprinde romul, obtinandu-se o caramelizare usoara a zaharului si un efect deosebit.

Ultima actualizare în Vineri, 27 Noiembrie 2009 12:56
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi