« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Bauturi calde Reteta cafea caramel

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Reteta cafea caramel Imprimare Email
Scris de Ivan Bogdan   

Cafea caramel

Ingrediente pentru 1 persoana:

=> 1 ceasca de cafea indulcita

=> 1 bucata zahar

=> 1 lingurita rom

Deasupra cescutei cu cafea se tine o lingurita in care este bucata de zahar, apoi se toarna rom pana se umple lingurita si romul curge peste cafea. Se aprinde romul, obtinandu-se o caramelizare usoara a zaharului si un efect deosebit.

Ultima actualizare în Vineri, 27 Noiembrie 2009 12:56
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi