« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
Aperitive

Retete aperitive

Exista 55 retete in aceasta categorie.
Pagini: « 1 2 3 »

Retete culinare din categoria: Aperitive

Mamaliga de cartofi

picMamaliga de cartofi
Reteta culinara - mamaliga de cartofi...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Meniu

picMeniu
Reteta culinara - meniu aperitiv...
Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5
(1 Voturi)
Comentarii: 0

Mini tarta

picMini tarta
Reteta culinara - mini tarta...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Ochiuri cu smantana

picOchiuri cu smantana
Reteta culinara - ochiuri cu smantana...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Oua umplute

picOua umplute
Reteta culinara - oua umplute...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Oua umplute

picOua umplute
Reteta culinara - oua umplute...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Oua umplute

picOua umplute
Reteta culinara - oua umplute...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Oua umplute

picOua umplute
Reteta culinara - oua umplute...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Paine pane

picPaine pane
Reteta culinara - paine pane ( in oua )...
Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5
(1 Voturi)
Comentarii: 0

Papanasi cu gris

picPapanasi cu gris
Reteta culinara - papanasi cu gris...
Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5
(1 Voturi)
Comentarii: 0

Papanasi cu smantana si gem

picPapanasi cu smantana si gem
Reteta culinara - papanasi cu smantana si gem...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Paparada ungureasca ( omleta )

picPaparada ungureasca ( omleta )
Reteta culinara - paparada - omleta ungureasca...
Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5
(1 Voturi)
Comentarii: 0

Pere coapte cu sos de piersici

picPere coapte cu sos de piersici
Reteta culinara - pere coapte cu sos de piersici...
Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5
(1 Voturi)
Comentarii: 0

Perisoare de peste cu andive

picPerisoare de peste cu andive
Reteta culinara - perisoare de andive...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Piftele de spanac si omleta

picPiftele de spanac si omleta
Reteta culinara - Piftele de spanac si omleta...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Piscot cu mere si gutuie

picPiscot cu mere si gutuie
Reteta culinara - piscot cu mere si gutuie...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Placinta khachapuri

picPlacinta khachapuri
Reteta culinara - placinta khachapuri...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Platou aperitiv cu oua de prepelita si gogosari umpluti

picPlatou aperitiv cu oua de prepelita si gogosari umpluti
Reteta culinara - aperitiv cu oua de prepelita si ...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Platou natur

picPlatou natur
Reteta culinara - platou natur...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Rondele cu mere prajite

picRondele cu mere prajite
Reteta culinara - rondele cu mere prajite...
Voturi: Nu a fost votata
Comentarii: 0

Rosii umplute cu salata de icre

picRosii umplute cu salata de icre
Reteta culinara - rosii umplute cu salata de icre...
Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5
(2 Voturi)
Comentarii: 0

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 264 vizitatori online