« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Aperitive Iepurasi din oua

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Iepurasi din oua
Iepurasi din oua

Autor: Ana Gavra

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - iepurasi din oua; Pasti

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 oua

=> 12 boabe de piper sau cuisoare

=> 2 morcovi

=> cateva frunze de salata

=> cateva frunze de marar sau tarhon verde


Prepararea retetei culinare:

           Se spala ouale si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb 10 minute si apoi se clatesc cu apa rece, ca sa se curete mai bine. Morcovii se curata, se spala si se dau pe razatoare. Se spala bine frunzele de salata, se scutura de apa si se aranjeaza pe un platou. Deasupra lor se pun morcovii rasi. Se curata ouale de coaja si se taie la capatul mai gros un capacel. Ouale se pun cu partea taiata peste morcovi. Din albusul taiat se decupeaza urechile iepurasilor si se fixeaza de ou cu bucati de scobitori. Ochii se fac din piper. In loc de piper se pot folosi cuisoare. Din tahon sau marar se fac mustatile iepurasilor.

Notite:

Aceasta reteta simpla se poate imbogati daca ouale se umplu cu branza, cu pate sau cu alte paste preparate din galbenusurile fierte frecate cu mustar, ceapa taiata marunt, verdeata etc.

Se potriveste pentru dejunul din dimineata de Pasti si in acest caz, pe platou se mai imprastie si oua colorate de zahar sau ciocolata.

{loadposition articole}  

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
600g
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Vi 27 nov 2009 16:22:37 +0100
Vizualizata:
1808

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 269 vizitatori online