« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Aperitive Friganele cu gem

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Friganele cu gem
Friganele cu gem

Autor: Trif Claudia, Timisoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - friganele cu gem

Ingredientele retetei culinare:

=> o paine

=> lapte indulcit sau vin

=> gem sau marmelada

=> oua

=> pesmet

=> ulei

=> zahar vanilat

 


Prepararea retetei culinare:
         Tai o paine felii, le asezi intr-o cratita, le stropesti cu lapte indulcit si le intorci pe ambele parti fara sa le inmoi prea mult. Ungi apoi fiecare felie cu gem (orice fel sau poti folosi si marmelada) si o acoperi cu alta felie stropita cu lapte. Astfel pregatite le treci mai intai prin ou batut, apoi prin pesmet si le prajesti imediat intr-o tigaie cu ulei incins.
Notite:

Cand sunt gata le pudrezi cu zaharul vanilat.

Sunt bune calde ca desert.

Sunt preferate de adulti, dar si de copiii de toate varstele.

{loadposition articole}  

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Vi 27 nov 2009 16:22:31 +0100
Vizualizata:
1488

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 271 vizitatori online