« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Aperitive Crochete cu morcovi si tarate

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Crochete cu morcovi si tarate
Crochete cu morcovi si tarate

Autor: Mirabela Granit, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crochete cu morcovi si tarate

Ingredientele retetei culinare:

=> 800g morcovi

=> 100g tarate de grau

=> 6 linguri faina

=> 2 linguri zahar

=> 2 pliculete zahar vanilinat

=> 1/2 sticluta esenta de rom

=> 1 ou

=> 50g unt

=> 200ml ulei 

 


Prepararea retetei culinare:
            Dai morcovii pe razatoarea mica dupa ce i-ai curatata si spalat apoi ii inabusi intr-o tigaie, adaugand 3 linguri cu apa. Cand a scazut zeama de la morcovi, adaugi zaharul vanilinat, taratele si esenta de rom. Amesteci pana se topeste zaharul. In compozitia racita, incorporezi untul moale, oul si faina. Cu mainile umezite formezi crochete din compozitie, pe care le prajesti uniform, in uleiul incins, pana se rumenesc.
Notite:
{loadposition articole}  

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
1,45 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Vi 27 nov 2009 16:22:09 +0100
Vizualizata:
1410

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 206 vizitatori online