« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Aperitive Coltunasi cu visine

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Coltunasi cu visine
Coltunasi cu visine

Autor: Paula Mirache Elisabeta, Drobeta Turnu-Severin

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - coltunasi cu visine

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg visine

=> zahar

=> 3 oua

=> o cana apa

=> un praf de sare

=> faina

=> smantana sau ulei incins

 

Prepararea retetei culinare:
           Se scot samburii de la 1/2 kg visine si le pui cu zaharul sa-si lase siropul. Amesteci 3 oua, o cana de apa si un praf de sare cu faina cat cuprinde pentru a obtine o coca ce se lucreaza usor. Intinzi coca pe planseta, o tai romburi, iei cate o lingura de visine, le asezi intr-un colt, pliezi rombul si-l lipesti bine. Ii pui intr-o oala cu apa clocotita. Cand se ridica la suprafata scoti coltunasii, ii asezi pe un platou, ii stropesti cu smantana sau ulei incins si torni deasupra siropul scurs de la visine.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}  

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
1,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Vi 27 nov 2009 16:22:03 +0100
Vizualizata:
1454

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 252 vizitatori online