« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Aperitive Chiftelute la frigare

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chiftelute la frigare
Chiftelute la frigare

Autor: Minteac Elisabeta, Alba Iulia

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - chiftelute la frigare

Ingredientele retetei culinare:

 

=> 700g carne tocata ( vita+porc );

=> 1 ceapa;

=> 2-3 ardei grasi;

=> 1 lingurita cimbru uscat;

=> 1 lingurita rasa nucsoara macinata;

=> 1 catel de usturoi;

=> 1 lingurita seminte de anason macinat;

=> 1 lingurita mustar;

=> sare si piper dupa gust


Prepararea retetei culinare:

            Reteta culinara:

            Amestecati intr-un castron carnea tocata cu ciapa tocata cat mai marunt; usturoiul pisat; cimbrul, nucsoara, semintele de anason macinate; 1 lingurita rasa cu piper proaspat macinat si sare dupa gust. Omogenizati bine amestecul de carne, apoi, cu palmele umezite, formati mici chiftelute, aproximativ de marimea unei nuci. Puneti cate 5 chiftelute pe cate un bat de frigaruie, intre ele interlacand bucatele de ardei gras, si puneti frigaruile cu chiftelute astfel pregatite pe un gratar incins. Frigeti-le circa 15 minute intorcandu-le pe toate partile, pana ce se rumenesc.

Notite:

Serviti frigaruile imediat ce le-ati luat de pe gratar, cu garnitura de legume si mustar.

Pofta buna!

{loadposition articole}  

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
600 g
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
depinde de inflatie
Ultima actualizare:
Vi 27 nov 2009 16:21:50 +0100
Vizualizata:
1418

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 214 vizitatori online