« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Aperitive Chiftelute din burta de vaca

Retete pentru sarbatori

Seteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chiftelute din burta de vaca
Chiftelute din burta de vaca

Autor: Rita Radoi, Resita

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - chiftelute din burta de vaca

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg burta de vaca

=> 300g ficat fiert

=> 2 felii de franzela

=> 2 oua

=> 3 cepe

=> unt sau ulei

=> 3-4 linguri faina

=> ulei pentru prajit

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:
           Burta fiarta si taiata in bucati se trece prin masina de tocat impreuna cu ficatul fiert, cu ceapa tocata si inabusita in unt, cu miezul de franzela inmuiat in lapte si stors bine. Se adauga ouale batute, se potriveste de sare si piper si se amesteca bine. Se fac chiftele mici, care se trec prin faina si se rumenesc in ulei pe ambele parti.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}  

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
1,55 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Vi 27 nov 2009 16:21:43 +0100
Vizualizata:
1819

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
Bogdan Comments available: Jo 18 iun 2009 03:02:16 +0200
O reteta reusita!
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 223 vizitatori online