« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Aperitive Chiftelute cu sos de rosii

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chiftelute cu sos de rosii
Chiftelute cu sos de rosii

Autor: Crangai Elene, Orsova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - chiftelute cu sos de rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g carne de vita

=> 1 ou

=> 1 catel de usturoi

=> 1 cartof

=> 1 lingura faina

=> 2 linguri bulion

=> 1 lingura ulei

=> 1 legatura marar proaspat

=> 1 legatura patrunjel proaspat

=> sare


Prepararea retetei culinare:

           Speli carnea, o tai in cuburi si o treci prin masina de tocat. Cureti usturoiul si cartoful. Speli si tai marunt verdeata. Dai cartoful pe razatoarea mica. Zdrobesti usturoiul. Amesteci pasta de carne cu celelalte ingrediente, adaugand sare dupa indicatiile medicului. Cu mana umeda formezi sfere, pe care le aplatizezi si le pui la fiert pentru 15-20 de minute, la foc mic, in apa clocotita cu putina sare.

           In timp ce fierb chiftelutele, prepari sosul. Dizolvi faina in 200ml apa. Le fierbi la foc mic, amestecand pana se ingroasa sosul. Adaugi uleiul si bulionul diluat cu putina apa si lasi sosul sa mai dea in cateva clocote. La sfarsit adaugi verdeata tocata marunt si sare, numai daca iti este permisa. Repartizezi chiftelutele in farfurii si torni deasupra sosul.

Notite:
{loadposition articole}  

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Vi 27 nov 2009 16:21:36 +0100
Vizualizata:
1504

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 74 vizitatori online