« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Aperitive Chiftele de soia

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chiftele de soia
Chiftele de soia

Autor: Maria Benghiac, Iasi

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - chiftele de soia

Ingredientele retetei culinare:

=> o cana de soia boabe

=> 2 cartofi potriviti

=> un morcov

=> telina

=> 1-2 oua

=> marar

=> patrunjel

=> 5-6 catei de usturoi

=> sare dupa gust

=> ulei

=> faina

 

Prepararea retetei culinare:

          Se pune soia la inmuiat peste noapte. Se fierbe apoi timp de 15 minute si cand e aproape fiarta se adauga 2 cartofi potriviti, un morcov, eventual telina. Cand toate legumele sunt fierte se dau prin masina de tocat, se amesteca cu 1-2 oua, marar, patrunjel, 5-6 catei de usturoi, sare dupa gust. Se formeaza din aceasta compozitie chiftele si se prajesc in ulei dupa ce le-am tavalit in prealabil prin faina. Inghit cam mult ulei si mai sanatos e sa fie puse intr-o tava unsa cu ulei si sa se dea 10-15 minute la cuptor.

Notite:

Se servesc ca atare sau cu sos de rosii.

{loadposition articole}  

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Vi 27 nov 2009 16:20:44 +0100
Vizualizata:
2897

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 266 vizitatori online