« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Aperitive Chifle umplute cu cas

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chifle umplute cu cas
Chifle umplute cu cas

Autor: Mitrov Elena, Calarasi

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - chifle umplute cu cas

Ingredientele retetei culinare:

=> chifle

=> unt sau margarina

=> felii rotunde de cas

=> zahar vanilat sau sirop


Prepararea retetei culinare:
        Se taie chiflele in jumatate pe orizontala, ungem ambele parti cu unt sau margarina si asezam intre ele o felie rotunda de cas, de un deget groasa. Ungi din abundenta chifla si pe deasupra si pui la cuptor intr-o tava unsa cu unt. Se tin aproximativ 10-15 minute, pana vedem ca s-a topit putin casul. Cand le scoatem, le ungem cu un sirop (facultativ) sau le pudram cu zahar vanilat.
Notite:

- Timp de coacere: 15 minute

- Pregatire: 10 minute

{loadposition articole}  

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
25 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Vi 27 nov 2009 16:20:31 +0100
Vizualizata:
1600

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 279 vizitatori online