« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cascaval
Cascaval

Autor: Elly Petcu, Braila

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 1l lapte

=> 500g branza proaspata de vaci

=> un varf de cutit de bicarbonat de sodiu (alimentar)

=> 1 ou

=> 20g sare

=> 1 pachet de unt mare sau de margarina 


Prepararea retetei culinare:
           Se fierb laptele, dupa care se oparaste branza cu laptele 1-2 minute. Dupa ce s-a oparit branza se pune intr-un tifon sa se scurga, 5-10 minute. Se unge o cratita mai mica si inalta cu unt (margarina) (se incalzeste un pic). In oala in care s-a oparit branza se incinge untul (margarina), se amesteca branza, oul, bicarbonatul de sodiu si se fierb 3 minute. Se da la o parte, se amesteca bine, dupa care se rastoarna in craticioara unsa si se lasa 24 de ore la frigider.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}  

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
1,6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
Ultima actualizare:
Vi 27 nov 2009 16:20:25 +0100
Vizualizata:
1690

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 273 vizitatori online