« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Aperitive Aperitiv de morcovi si costita in spanac

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Aperitiv de morcovi si costita in spanac
Aperitiv de morcovi si costita in spanac

Autor: Cristina Panglindar, Timisoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - aperitiv de morcovi si costita in spanac

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g spanac

=> 250g morcovi

=> 1 ceapa verde

=> 100g costita afumata sau sunca de casa fiarta

=> 2 linguri ulei

=> 4 oua

=> 50ml lapte

=> 2 linguri amidon alimentar

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:
           Speli spanacul, il oparasti in apa clocotita cu sare doar 1 minut, apoi il treci sub un jet de apa rece si il lasi pe un prosop curat sa se usuce. Cureti morcovii, ii speli, ii fierbi si ii tai rondele subtiri. Tai si ceapa marunt si costita bucatele. Tapetezi cu frunzele de spanac o tava de chec, asezi apoi in straturi rondelele de morcovi, ceapa verde si costita bucatele. Bati ouale cu amidonul, laptele, sare si piper si torni amestecul in tava peste costita. Asezi tava intr-o alta tava cu apa (bain-marie) si dai la cuptor pentru 50 de minute.
Notite:

- Pregatire: 25 min

- Coacere: 50 min

Lasi sa se raceasca in tava si apoi il tai felii.

{loadposition articole}  

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
9 RON
Ultima actualizare:
Vi 27 nov 2009 16:19:34 +0100
Vizualizata:
1615

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 84 vizitatori online