Imprimare
Dovlecei murati
Dovlecei murati

Autor: Stoica Alina, Bacau

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - dovlecei murati

Ingredientele retetei culinare:

=> dovlecei

=> hrean

=> frunze de telina

=> seminte de mustar

=> ardei iute

=> putina sfecla rosie

=> otet

=> miere sau zahar


Prepararea retetei culinare:
           Se curata dovleceii de coaja si miez, ii tai in lung, ii asezi in borcane cu hrean si ce mai trebuie pentru muraturi si se mai pune putina sfecla rosie pentru colorat. Se poate si fara sfecla. Se prepara apa cu sare, otet, putina miere sau zahar. Solutia o torni peste dovlecei si se leaga borcanele. Iei borcanele si le pui intr-un vas cu apa apoi le dai la fiert 15-20 minute. Se pun in plapuma la racit.
Notite:

- Fierbere: 15-20 min

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 16:13:32 +0200
Vizualizata:
2304

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF