« Culinare »

Prune

Retete SFATURI CULINARE Supele crema...

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

Supele crema... Imprimare Email

Cand prepari o supa crema faina nu se prajeste ci se amesteca in grasime ( unt, crema ) iar apoi se toarna imediat in piureul de legume. Ca sa predomine gustul de lapte si nu cel de apa, fierbi legumele intr-o cantitate mica de apa!

Ultima actualizare în Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009 14:52
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare