« Culinare »

Prune

Retete SFATURI CULINARE Sfaturi conserve

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

Sfaturi conserve Imprimare Email
Scris de Andreea Vaculisteanu   

Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul in care incepe sa clocoteasca sa fie tinut pe foc 20 de minute si apoi, fierbinte,sa fie pus in sticle legate cu celofan dublu usor umezit si infasurate in paturi pana se racesc. Asa veti avea un suc de rosii cat se poate de natural. Cea mai buna ata pentru legat sticle si borcane se obtine din fasii de ciorapi de dama taiate foarte subtire. Sunt rezistente si inchid sticlele etans.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009 14:51
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare