« Culinare »

Prune

Retete SFATURI CULINARE Preparare morcovi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

Preparare morcovi Imprimare Email
Scris de Bucatarul   

Morcovii: nu se curata de coaja pentru ca in ea sunt inmagazinate cele mai multe vitamine. Se spala insa foarte bine, frecandu-se cu o perie tare. Pentru prepararea cremelor pentru copii este indicata fierberea morcovilor la aburi sau daca coacerea la cuptor in folie aluminata. In acest caz se adauga pentru subtierea piureului putina infuzie de chimen. Vitaminele se pastreaza mult mai bine asa.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009 14:54
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare